Priser

Köp engångsträning, månadskort eller medlemskap på avbetalning med autogiro. Lägsta pris får du när du swishar ett årskort.

Årskort kan om det behövs delbetalas på 2 tillfällen. Hälften nu resten den 25.

FRISKVÅRDSBIDRAG
Om du får friskvård rekommendera vi alltid årskort. Du får då ett kvitto som du lämnar till din arbetsgivare som sen betalar tillbaka pengar.

STUDENTRABATT
Alla som studerar eller är under 18 år har studentrabatt hos oss och för dig som studerar på linköpings universitet så ingår det kostnadsfri pausning under juni, juli och augusti månad.

FAMILJERABATT
När ni är minst 3 personer ifrån samma familj som köper årskort, så får ni 20% rabatt på den totala summan och möjlighet att delbetala på 2 tillfällen.

Som medlem får du:

# Träna så mycket du vill
# En bra miljö att träna i oavsett ambitionsnivå
# Ett stort och varierat utbud av roliga pass att gå på.
# Personlig hjälp på alla pass
# Alla pass i samma medlemskap
# Träning året runt
# Gym för funktionell styrketräning
# Massa roliga människor att träna med ☺️

Startavgift

När du startar ett nytt medlemskap så tillkommer en startavgift på 450 kr. Det är en avgift vi tar för att administrera ditt medlemskap och kolla så att dina uppgifter stämmer när vi kontaktar banken.

Den fösta gången du betalar en startavgift så ingår det en försäkring som gäller tom början av januari det kommande året. Därefter måste en avgift på 110 kr betalas i början av januari varje år för att din försäkring ska fortsätta att gälla.

Medlemsvillkor

När du blir medlem hos oss så godkänner du våra medlemsvillkor

SÅ BLIR DU MEDLEM

Du swishar summan för ett månadskort eller ett årskort + eventuell startavgift till 123 313 82 86 och uppger årskort. Ditt namn kommer med automatiskt.

Om du vill teckna ett autogiro och köpa ett medlemskap på avbetalning eller har övriga frågor maila eller ring oss.