Priser

Engångsträning, månadskort eller medlemskap upplagt på autogiro med bindningstid. Lägsta pris får du såklart när du swishar ett årskort.

Om du får friskvårdsbidrag kan du självklart använda det hos oss.

Alla som studerar eller är under 18 år har studentrabatt hos oss och för dig som studerar på linköpings universitet så ingår det kostnadsfri pausning under juni, juli och augusti månad.

Som medlem får du:

# En bra miljö att träna i oavsett ambitionsnivå
# Ett stort och varierat utbud av roliga pass att gå på varje vecka
# Personlig hjälp på alla pass
# Alla pass i samma medlemskap
# Träning året runt
# Gym för funktionell styrketräning
# Massa roliga människor att träna med ☺️

Startavgift

När du startar ett nytt medlemskap så tillkommer en startavgift på 450 kr. Det är en avgift vi tar för att administrera ditt medlemskap och kolla så att dina uppgifter stämmer när vi kontaktar banken.

Den fösta gången du betalar en startavgift så ingår det en försäkring som gäller tom början av januari det kommande året. Därefter måste en avgift på 110 kr betalas i början av januari varje år för att din försäkring ska fortsätta att gälla.

Medlemsvillkor

När du blir medlem hos oss så godkänner du våra medlemsvillkor

Så gör du!

Du swishar summan för årskortet + eventuell startavgift till 123 313 82 86 och uppger årskort. Ditt namn kommer med automatiskt.

Om du vill teckna autogiro eller har övriga frågor, fyll i formulären här nedanför så kontaktar vi dig för mer information eller ring oss direkt på 070 352 24 15

För och efternamn

E-mail

Mobil

Meddelande