Priser

Hos oss kan du välja emellan olika medlemskap beroende på vad som passar dig. 1, 4 eller 12 månader. Du kan också lägga upp ditt medlemskap på autogiro.

Lägsta pris får du alltid när du swishar 12 månader.

FRISKVÅRDSBIDRAG
Om du får friskvård rekommendera vi alltid årskort. Du får då ett kvitto som du lämnar till din arbetsgivare som sen betalar tillbaka pengar.

STUDENTRABATT
Alla som studerar eller är under 18 år har studentrabatt hos oss och för dig som studerar på linköpings universitet så ingår det kostnadsfri pausning under juni, juli och augusti månad när du köper minst 12 månaders.

FAMILJERABATT
När ni är minst 3 personer ifrån samma familj som köper årskort, så får ni 20% rabatt på den totala summan och möjlighet att delbetala på 2 tillfällen.

Som medlem får du:

# Träna så mycket du vill
# En bra miljö att träna i oavsett ambitionsnivå
# Ett stort och varierat utbud av roliga pass att gå på.
# Personlig hjälp på alla pass
# Alla pass i samma medlemskap
# Träning året runt
# Gym för funktionell styrketräning
# Massa roliga människor att träna med ☺️

Startavgift

När du startar ett nytt medlemskap, ej engångsträning och 1 månad, så tillkommer en startavgift på 450 kr. Det är en avgift vi tar för att administrera ditt medlemskap, kolla så att dina uppgifter stämmer och såklart svara på alla frågor du kan tänkas ha som ny medlem.

Den fösta gången du betalar en startavgift så ingår det en försäkring som gäller tom början av januari det kommande året. Därefter måste en avgift på 110 kr betalas i början av januari varje år om du vill att den ska fortsätta gälla.

Medlemsvillkor

När du blir medlem hos oss så godkänner du våra medlemsvillkor

SÅ BLIR DU MEDLEM

Du swishar summan för dom antal månader du vill köpa + eventuell startavgift till 123 313 82 86 och uppger årskort. Ditt namn kommer med automatiskt.

Om du vill teckna ett autogiro och köpa ett medlemskap på avbetalning eller har övriga frågor maila eller ring oss.