Thaiboxning

Dom flesta som tränar hos oss gör det för att det är roligt. Att du har kul leder sen till att du kommer i form och forsätter träna även när motivationen kommer och går.

Vi har många motionärer men i vår tävlingsgrupp finns stor tävlingserfarenhet. Flera personer har gått över 30 matcher! Här finns allt ifrån personer som går sina första matcher till personer som tävlat i Landslaget på VM i både Kickboxning och Thaiboxning.

Några av våra fighters går också proffsmatcher i Thaiboxning.

Vårt mål är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Muay thai

Om du gillar att sparka och slå på saker då kommer du att älska det här! Thaiboxning eller Muay thai som det egentligen heter är en högintensiv träningsform som passar alla!

Inom thaiboxning får du lära dig slag, sparkar, knä och armbågstekniker på mitts. Vissa moment kan också göras med boxningshandskar och benskydd.

Nybörjare & fortsättning

60 min. Teknikträning på mitts för alla nya personer och uppåt. För dom som tränat längre kan viss träning göras med skydd.

Fortsättning

60 min. Träning med skydd blandas med kombinationer på mitts. Pass för dig som har tidigare erfarenhet av kampsport.

Sparring Nybörjare & fortsättning

30 min. Träning för alla som vill bli bättre i sparring. Du är med så mycket du vill och om du vill sparra med samma person under hela passet så kan du göra det.

Thaifys

30 min. Enkla kombinationer i högt tempo på mitts. Träningen påminner om boxpass på gym fast med riktigt Thaiboxning. Dom som tränar delas in efter nivå. Du kommer bli förvånad över hur trött man kan bli på 30 min.

Bjj och MMA

MMA eller Mixed martial arts är en blandning av olika kampsporter och du blandar stående kampsport och träning på marken.

I vår Bjj/MMA träning övar vi på att ta sig i och ur grepp och lås av olika slag. Det är stort fokus på markträningen och vi tränar alltid No-gi.

Nybörjare & Fortsättning

60 min. Teknikträning i Grappling och självförsvar på marken. Pass för alla nya dig med tidigare erfarenhet.

Egen träning

Utöver våra pass kan du göra träning på egen hand på våra schemalagda tider, efter eller emellan våra pass.

Slå på säck, gör mittsträning, träna sparring eller gymma. Träna på det du själv vill, behöver träna mera på eller bara chilla.


Medlemmar berättar
Väninnorna tränar tillsammans.

Minh instruerar på klubben och pluggar till lärare på Linköpings universitet.

Fight Center Thaiboxning och funktionell styrketräning.