Thaiboxning

Dom flesta som tränar hos oss gör det för att det är roligt. Att du har kul leder sen till att du kommer i form och forsätter träna även när motivationen kommer och går.

Vi har många motionärer men i vår tävlingsgrupp finns det stor tävlingserfarenhet. Flera personer har gått över 30 matcher! Här finns allt ifrån personer som går sina första matcher till personer som tävlat i Landslaget på VM i både Kickboxning och Thaiboxning. Några av våra fighters går också proffsmatcher, så kallade A-klass matcher.

Vårt mål är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Muay thai

Om du gillar att sparka och slå på saker då kommer du att älska det här! Thaiboxning eller Muay thai som det egentligen heter är en högintensiv träningsform som passar alla!

Inom thaiboxning får du lära dig slag, sparkar, knä och armbågstekniker på mitts. Vissa moment kan också göras med boxningshandskar och benskydd.

MMA/Bjj

MMA eller Mixed martial arts är en träningsform där du blandar stående kampsport som thaiboxning med träning på marken som BJJ och Submission wrestling. Stort fokus ligger på Grappling, träning på marken men också nedtagningar av olika slag och striking.

Boxning

Klassisk boxningsträning. Inga sparkar BARA boxning. Träna ”Rocky” style eller ”Million dollar baby”! På träningen blandas kombinationer på mitts med funktionell styrketräning.

Egen träning

Utöver våra pass kan du göra träning på egen hand på våra schemalagda tider, efter eller emellan våra pass.

Slå på säck, gör mittsträning, träna sparring eller gymma. Träna på det du själv vill eller behöver.

Testa gratis

Medlemmar berättar

Väninnorna tränar tillsammans.

Minh instruerar på klubben och pluggar till lärare på Linköpings universitet.