Testa Gratis

Testa Kampsport! Första passet är gratis.

✅ Klicka på boka pass, välj ditt första pass och uppge ”Testa” för att ta del av kampanjen.

👉🏼 Det är enkelt att boka.

🤔 Tveksam? Skrolla vidare om du vill ha mer information innan du bokar.

⭐️ 4,9 Mycket bra (240 betyg)
5 anledningar till att träna kampsport.

✅ Effektiv och rolig träning
✅ Bli starkare och bränn fett
✅ Den stärker dig fysiskt och mentalt
✅ Den får igång dina endorfiner
✅ Den fungerar bra som självförsvar

Varför kampsport?
Om du vill komma i bättre form och hitta ett roligt sätt att träna på då är Kampsport verkligen någonting för dig.

Du blir starkare och bränner fett samtidigt som du har kul. Träningen stärker dig också mentalt och träningen anpassas efter din nivå. På passen får du sparka och slå på mittsar/kuddar under kontrollerade former och träningen varvas med funktionell styrketräning och rörlighet.

Om du tröttnat på gymträning och vill testa någonting nytt då är det här ett måste för dig.

Om oss
Välkommen till Fight Center på Nygatan 52 i centrala Linköping. Vi har hjälp tusentals personer med att hitta glädjen i träning. Vi har dessutom gett både vuxna och barn en värdefull fritid. Många har träffat vänner för livet genom klubben.

Vi erbjuder personlig träning i grupp och en miljö där alla känner sig välkomna oavsett vad för mål du har med din träning.

Dom flesta tränar bara för att det är kul eller för att komma i bättre form men 2023 tog vi bla SM Guld och Silver i senior VM i Muay Thai.

Varmt välkommen till Fight Center 🙏🏼

Vanliga frågor – FAQ

Vad har ni för Kampsporter?
Thaiboxning. Vi kombinerar Slag, sparkar, knä och armbågsteckniker.

Boxning. Inga sparkar bara slag.

MMA/Grappling. Stort fokus på Grappling och träning på marken.

Hur går ett pass till?
Passen börjar med en enklare uppvärmning där vi värmer upp hela kroppen. Gruppen delas sen in efter erfarenhet. Teknikerna görs på mittsar/kuddar och varvas med övningar av olika slag. Passen avslutas med gemensam fysträning för hela kroppen.

När kan jag börja?
Som nybörjare kan du börja när som helst helt utan förkunskaper. Vuxna från 15 år kan boka dom pass det står Alla nivåer på. Om du är barn eller ungdom är passen indelade efter ålder.

Kan ja delta fast ja är otränad?
Ja, det är många otränade personer som kommer till oss. Det spelar ingen roll hur otränad eller hur osmidig du är. Alla är med och tränar efter sin nivå och vilar när det behövs.

Kan ja komma dit själv?
Ja, det är många som kommer själva till oss. Vi tränar två och två eller tre och tre. Dom som kommer delas in efter erfarenhet och vi hjälper till att para ihop dig med andra personer på samma nivå.

Vad behöver ja ta med?
Ta med vanliga träningskläder och en vattenflaska. Vi tränar barfota eller med strumpor. Handskar finns att låna när du provtränar men vi rekommendera alla att köpa egna så snart som möjligt.

Vart finns ni?
Vi finns på Nygatan 52 i centrala Linköping. Se hur du Hittar till oss.

Redo att testa något nytt?

Lyssna inte på oss, lyssna på våra medlemmar.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Otroligt roligt! Har sedan länge varit sugen men alltför osäker och nervös för att börja träna kampsport. På Fight Center försvann den osäkerheten så fort jag klev innanför dörren. Grymt trevligt välkomnade samt hjälpsamt och prestigelöst bemötande från start, både från instruktörer och utövare”
– Isa Lindberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Får man en sån inbiten soffpotatis som mig att inte bara släpa mig iväg till träningen utan faktiskt se fram emot det och gå hem nöjd efteråt, då förtjänar man 5 stjärnor! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!”
– Sammy Bytorp

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Läser du här för att du står i valet och kvalet så snälla, ta dig i kragen och boka ett första gratis träningspass! Finns inte en chans att du kommer ångra dig. Jag provade på muay thai tisdags och jag fick ett så sjukt proffsigt och ödmjukt bemötande.”
– Pia Westblad

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Det är en riktigt härlig klubb, mycket bra välkomnande, alla är så peppande och positiva, kom som du är och det spelar verkligen ingen roll hur tränad eller otränad du är, du får alltid den hjälp du behöver!! Så mycket roligare än gym, jag rekommenderar starkt Fight Center’s Muay thai!”
– Karin Tebrell

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Det är riktigt bra stämning över hela klubben, bra och väldigt schyssta tränare! Rekommenderas starkt för alla som vill börja. Väldigt bra villkor för studenter också!”
– Carl Älmeby

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Den känslan när man kommer ner till Fight Center är oslagbar. Direkt ett trevligt bemötande. Inga konstiga blickar för man inte kan, utan HELT tvärtom.

Jag var ju såklart osäker som sjutton på vad jag hade gett mig in på, men det visade sig att det behövde jag ABSOLUT inte vara orolig för. Dom vill verkligen att man ska lära sig och även dom som inte är tränare hjälper en. Alla åldrar är där. Helt fantastiska människor och ett lika fantastiskt sätt att träna på. Hela kroppen blir genomkörd. Inga problem att gå ner själv för man har som sagt direkt nån att prata med och som tar hand om en. Man gör efter sin förmåga. Stämningen är helt underbar”
– Lotta Esseteg