Om oss

Klubben startades 2005 och vi har stor erfarenhet av att träna och leda människor.

Det finns en stor bredd bland våra medlemmar och 80% av dom som tränar är tjejer vilket är ovanligt mycket.

Målet är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Vänner för livet
Vi vill att våra medlemmar lär känna varandra. Det gör att du som medlem trivs bättre och tränar även när motivationen inte är lika stor. Klubben arrangerar två stora klubbfester varje år och medlemskvällar med olika inriktningar.

Hur social du vill vara är upp till dig själv men vi kan stolt säga att flera av våra medlemmar har träffat nya vänner för livet genom Fight Center.

Team Fight Center
Team Fight Center är vår tävlingsgrupp som reprensenterer klubben i tävlingssammanhang. Vi matchar våra fighters nästan varje månad och reser bla till Stockholm, Göteborg och Väsjö.

I gruppen finns stor tävlingserfarenhet. Flera personer har gått över 30 matcher! Här finns allt ifrån nyare fighters till personer som tävlat i VM i både Kickboxning och Thaiboxning.

Några av våra fighters går också proffsmatcher i Thaiboxning, så kallade A-klass matcher.

Instruktörer
THAIBOXNING (MUAY THAI)
Vi har ett starkt team med flera duktiga och kunnig instruktörer. Dom flesta har tränat i Thailand, vissa av dom har nästan 20 års erfarenhet av thaiboxning och några bor eller har bott i Thailand under flera år och gått proffsmatcher där.

Jonas Ivung
Började träna karate som barn och gick sedan 2000 över till Thaiboxning. Idag har han samlat på sig stor erfarenhet både som idrottare och coach inom Thaiboxning och Kickboxning.

Jonas har gjort ett par träningsresor till Thailand, blivit Svensk Mästare i Kickboxning, gått 49 matcher i Thaiboxning och Kickboxning och blivit framröstad som bästa fighter på SM.

Övriga meriter är bla Nordic Open mästare, vinst över den fd regerande danska mästaren i Thaiboxning, representerat Sverige på både EM och VM, Landslagsman i Kickboxning 2006-2008.

Mårten Karlsson
Började träna Thaiboxning 2001 och har varit med sedan klubben startades. Han har gått ett tiotal matcher och gjort flera träningsresor till Thailand.

Yousef Gorgis
Varit med sedan klubben startades 2005. Han bor nu längre perioder i Thailand där han tränar och tävlar på heltid som proffs i bla MAX Muay thai.

När han är hemma hjälper han alla som vill och såklart dom som tävlar.

Kim Lagerhem
Har tränat och bott i Thailand på heltid under flera års tid där hon bla gått ett tiotal matcher. Jobbade tidigare som instruktör på Diamond Muay thai  i thailand.

Michael Schelander
Började på klubben 2013 och gjort ett tiotal resor till Thailand.

Emma Almå
Tränat på klubben i många år och gått flera matcher i Thaiboxning

Albin Johansson
Började på klubben 2013 och har gjort flera träningsresor till Thailand.

Mike Carlsson
Har tränat i många år och tävlat i Thaiboxning och Kickboxning.

Christian Jonsson
Har tränat sedan 2016 och tävlat i Thaiboxning.

Ronja Fohlin
Började träna 2012.

Emma Sjöstrand

Tamara Ali

Erik Monell
Började på klubben 2011 och har gjort flera träningsresor resor till thailand.

BJJ/MMA
Arthur Eff
Tränar och tävlar i Thaiboxning men har också stor erfarenhet av Brazilian jiu jitsu och submission wrestling som han tränade i Polen under flera år.

Vår träning
Vi hjälper dig igång. Läs mer om våra pass och vår träning