Om oss

2005 startade vi vår verksamhet och vi har hjälpt tusentals personer med deras träning sedan dess. Majoriteten av dom som tränar hos oss är i vuxen ålder men vi har också träning för barn i ålder 6-13 år. Det finns en stor bredd bland våra medlemmar och 80% av dom som tränar är tjejer vilket är ovanligt mycket.

Vi har många motionärer men i vår tävlingsgrupp finns det stor tävlingserfarenhet. Flera personer har gått över 30 matcher! Här finns allt ifrån personer som går sina första matcher till personer som tävlat i Landslaget på VM i både Kickboxning och Thaiboxning. Några av våra fighters går också proffsmatcher, så kallade A-klass matcher.

Vårt mål är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Vänner för livet

Vi arrangerar träningsläger, medlemskvällar och två stora klubbfester varje år. Hur social du vill vara är såklart upp till dig själv men vi kan stolt säga att flera av våra medlemmar har träffat nya vänner för livet, genom Fight Center.

Medlemmar berättar
Väninnorna tränar tillsammans.