Om oss

Klubben grundades 2005 och vi har hjälpt tusentals personer genom åren. Det finns en stor bredd bland våra medlemmar och 80% av dom som tränar är tjejer vilket är ovanligt mycket.

Vi har en modern inställning till kampsport. Målet är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Den sociala klubben

Vi vill att våra medlemmar lär känna varandra. Det gör att du som medlem trivs bättre och tränar även när motivationen inte är lika stor. Klubben arrangerar två stora klubbfester varje år och medlemskvällar med olika inriktningar.

Hur social du vill vara är upp till dig själv men vi kan stolt säga att flera av våra medlemmar har träffat nya vänner för livet genom Fight Center.

Team Fight Center

Team Fight Center är vår tävlingsgrupp som reprensenterer klubben i tävlingssammanhang. Vi gör resor till bla stockholm nästan varje månad för att matcha våra fighters.

I gruppen finns stor tävlingserfarenhet. Flera personer har gått över 30 matcher och tävlat i landslaget Thaiboxning och Kickboxning medan andra har gått proffsmatcher i bla Max muay thai i Thailand.

Instruktörer

THAIBOXNING (MUAY THAI)
Vi har ett starkt team av instruktörer. Dom flesta har tränat i Thailand och vissa av dom har nästan 20 års erfarenhet av thaiboxning. Några bor eller har bott i Thailand under perioder och gått matcher där.

Jonas Ivung
Började träna karate som barn och gick sedan 2000 över till Thaiboxning. Idag har han över 25 års erfarenhet av kampsport och då framför allt inom Thaiboxning och Kickboxning.

Gjort ett par träningsresor till Thailand, blivit Svensk Mästare i Kickboxning, gått 49 matcher i Thaiboxning och Kickboxning, framröstad som bästa fighter på SM, har bla en vinst över den då regerande danska mästaren i Thaiboxning, mött Sverige eliten inom thaiboxning och representerat Sverige på både EM, VM, Landslagsman i Kickboxning 2006-2008.

Han har dessutom tusentals timmar bakom sig som instruktör och coach.

Mårten Karlsson
Började träna Thaiboxning 2001 och har varit med sedan klubben startades. Han har gått ett tiotal matcher och gjort flera träningsresor till Thailand.

Erik Monell
Började på klubben 2011 och har gjort flera träningsresor resor till thailand.

Yousef Gorgis
Började på klubben 2005. Han har sen tidigare en längre bakgrund inom boxning och är en av våra medlemmar som varit med sedan starten. Han bor under perioder i thailand och går proffsmatcher där i bla MAX muay thai.

Albin Johansson
Började på klubben 2013 och har gjort flera träningsresor till Thailand.

Kim Lagerhem
Har tränat och bott i Thailand på heltid under flera års tid där hon bla gått ett tiotal matcher. Jobbade tidigare som instruktör på Diamond Muay thai  i thailand.

Ronja Fohlin
Började träna 2012.

Michael Schelander
Började på klubben 2013 och gjort ett tiotal resor till Thailand.

Christian Jonsson
Har tränat sendan 2016 och tävlat Thaiboxning.

Mike Carlsson
Har tränat i många år och tävlat i Thaiboxning och Kickboxning.

Emma Almå
Tränat på klubben i många år och gått flera C-klass matcher i Thaiboxning

Emma Sjöstrand

Tamara Ali

MMA OCH BJJ
Arthur Eff
Tränar och tävlar i Thaiboxning men har också stor erfarenhet av Brazilian jiu jitsu och submission wrestling som han tränade i Polen under flera år.

Handla på klubben

På klubben säljs rekommenderad utrustning och allting du behöver för din träning med bra kvalitet. Vi säljer också träningskläder som Hoodies, T shirts, Linnen och Shorts.

Du han handla i samband med klubbens pass.

8BEB84FA-1B27-4B21-89BB-0424B7E674C1