Om oss

2005 startade vi vår verksamhet och vi har hjälpt tusentals personer med deras träning sedan dess.

Majoriteten av dom som tränar hos oss är i vuxen ålder men vi har också träning för barn i ålder 6-12 år. Det finns en stor bredd bland våra medlemmar och 80% av dom som tränar är tjejer vilket är ovanligt mycket.

Vänner för livet

Vi arrangerar träningsläger, medlemskvällar och två stora klubbfester varje år. Hur social du vill vara är såklart upp till dig själv men vi kan stolt säga att flera av våra medlemmar har träffat nya vänner för livet, genom Fight Center.

Instruktörer/Coacher

Vi har ett starkt team med flera duktiga och kunnig instruktörer. Dom flesta har tränat i Thailand, vissa av dom har nästan 20 års erfarenhet av thaiboxning och några bor eller har bott i Thailand under flera år och gått proffsmatcher där.

Jonas Ivung

Började träna karate som barn och gick sedan 2000 över till Thaiboxning. Idag har han samlat på sig stor erfarenhet både som idrottare och coach inom Thaiboxning och Kickboxning.

Jonas har gjort ett par träningsresor till Thailand, blivit Svensk Mästare i Kickboxning, gått 49 matcher i Thaiboxning och Kickboxning och blivit framröstad som bästa fighter på SM.

Övriga meriter är bla Nordic Open mästare, vinst över den fd regerande danska mästaren i Thaiboxning, representerat Sverige på både EM och VM, Landslagsman i Kickboxning 2006-2008.

Mårten Karlsson

Började träna Thaiboxning 2001 och har varit med sedan klubben startades. Han har gått ett tiotal matcher och gjort flera träningsresor till Thailand.

Albin Johansson

Började på klubben 2013 och har gjort flera träningsresor till Thailand och tävlat i Thaiboxning.

Kim Lagerhem

Har bott i Thailand och tränat på Diamond Muay thai på heltid under flera år. Hon gick ett tiotal proffsmatcher i Thailand och också jobbat som instruktör där.

Michael Schelander

Började på klubben 2013 och gjort ett tiotal resor till Thailand.

Mike Carlsson

Har tränat i många år och tävlat i Thaiboxning och Kickboxning.

Christian Jonsson

Har tränat sedan 2016 och tävlat i Thaiboxning.

Ronja Fohlin

Började träna 2012 och har tränat till och från sedan dess. Nu håller hon mest pass och hjälper till med vår självförsvarsträning.

Samuel Ericsson

Började träna taekwondo där han bla tog svart bälte. Efter några år gick han sen mer över till Thaiboxning och MMA där han gått matcher.

MMA/Bjj

Victor Cider

Började träna sport ju-jutsu i Göteborg 2014 och gick sedan över till MMA på House of Champions. 2017 började han träna BJJ och tävlade i Swedish Open.

Emil Svahn

Började träna Bjj 2012 och började sen 2014 inrikta sig mer emot MMA.

Arthur Eff

Tränar och tävlar i Thaiboxning men har också stor erfarenhet av Brazilian jiu jitsu och submission wrestling som han tränade i Polen under flera år.

Boxning

Loqman Kafashi

Har tränat boxning under flera år med bla några i landslaget.

Bootcamp

Fredrik Eckerud
Anton Kåhre Zäll

Testa gratis