Om oss

Fight Center grundades 2005 av Jonas Ivung tillsammans med sin dåvarande tränare. Vi är idag över 250 aktiva medlemmar. Det finns en stor bredd bland våra medlemmar och det är inte ovanligt att vi har över 60% tjejer på våra pass.

Det finns en stark klubbkultur hos oss och en familjär stämning där alla hjälper varandra att lyckas oavsett nivå. Vi vill att medlemmarna lär känna varandra lite. Träningen blir roligare.

Vi arrangerar teknikseminarium med kända fighters och tränare som världsmästaren Sanny Dahlbeck, fd Lumpinee champ Poonasit ifrån Sitjaopho gym i Thailand. Vi arrangerar också medlemskvällar och två stora klubbfester varje år.

Hur social du vill vara är såklart upp till dig själv men vi kan stolt säga att flera av våra medlemmar har träffat nya vänner för livet, genom Fight Center.

Matcher

I vårt team finns det stor kunskap samlad. Klubbens träning har fostrat flera svenska mästare och några har över 40 matcher bakom sig. Vi har representerat i VM i både Kickboxning och Thaiboxning. Några av våra fighters går också proffsmatcher i Thaiboxning.

Oavsett om du vill testa på att gå matcher eller satsa på elitnivå så finns det stora möjligheter i vårt team.

Schema

Se våra träningstider och läs mer om våra olika pass under Schema & testa.