Om oss

2005 startade vi vår verksamhet och vi är idag över 250 aktiva medlemmar. Majoriteten av dom som tränar hos oss är i vuxen ålder men vi har också träning för barn i ålder 6-13 år. Det finns en stor bredd bland våra medlemmar och 80% av dom som tränar är tjejer vilket är ovanligt mycket.

Vi har många motionärer men i vår tävlingsgrupp finns det stor tävlingserfarenhet. Flera personer har gått över 30 matcher! Här finns allt ifrån personer som går sina första matcher till personer som tävlat i Landslaget på VM i både Kickboxning och Thaiboxning. Några av våra fighters går också proffsmatcher, så kallade A-klass matcher.

Vårt mål är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Med rolig träning och stark gemenskap vill vi göra det kul att träna.

Den sociala klubben

Vi vill att medlemmarna lär känna varandra lite. Träningen blir roligare. Vi arrangerar träningsläger, medlemskvällar och två stora klubbfester varje år. Hur social du vill vara är såklart upp till dig själv men vi kan stolt säga att flera av våra medlemmar har träffat nya vänner för livet, genom Fight Center.

Medlemmar berättar