Instruktörer

Thaiboxning/Muay thai

Jonas Ivung

Började träna karate som barn och gick sedan 2000 över till Thaiboxning. Idag har han samlat på sig stor erfarenhet både som idrottare och coach inom Thaiboxning och Kickboxning.

Jonas har gjort ett par träningsresor till Thailand, blivit Svensk Mästare i Kickboxning, gått 49 matcher i Thaiboxning och Kickboxning och blivit framröstad som bästa fighter på SM.

Övriga meriter är bla Nordic Open mästare, vinst över den då regerande danska mästaren i Thaiboxning, representerat Sverige på både EM och VM, Landslagsman i Kickboxning 2006-2008.

Mårten Karlsson

Började träna Thaiboxning 2001 och har varit med sedan klubben startades. Han har gått ett tiotal matcher och gjort flera träningsresor till Thailand.

Michael Schelander

Började på klubben 2013 och gjort ett tiotal resor till Thailand.

Kim Lagerhem

Har bott i Thailand och tränat på Diamond Muay thai på heltid under flera år. Hon gick ett tiotal proffsmatcher i Thailand och också jobbat som instruktör där.

Mike Carlsson

Har tränat i många år och tävlat i Thaiboxning och Kickboxning.

Albin Johansson

Började på klubben 2013 och har gjort flera träningsresor till Thailand och tävlat i Thaiboxning.

Christian Jonsson

Har tränat sedan 2016 och tävlat i Thaiboxning.

Ronja Fohlin

Började träna 2012 och har tränat till och från sedan dess. Nu håller hon mest pass och hjälper till med vår självförsvarsträning.

Samuel Ericsson

Började träna taekwondo där han bla tog svart bälte. Efter några år gick han sen mer över till Thaiboxning och MMA där han gått matcher.

Hanna Eriksson

Info kommer

Gabriel Gewriye

Gabbe har tränat sedan 2017 och bla gått 4 matcher i thaiboxning.

MMA/BJJ

Victor Cider

Började träna sport ju-jutsu i Göteborg 2014 och gick sedan över till MMA på House of Champions. 2017 började han träna BJJ och tävlade i Swedish Open.

Anoop Raghuram

Började träna kickboxning 2011 och gick sedan över till MMA 2015 då han började träna på Indian combat sports academy. Indian combat sports academy är Indiens bästa fight Team med fighters inom bla ONE Championship.

Boxning

Loqman Kafashi

Har tränat boxning under flera år med bla några i landslaget.

Bootcamp

Fredrik Eckerud
Info kommer.
Anton Kåhre Zäll
Info kommer.