Instruktörer

Jonas Ivung

Klubbens grundare och huvudtränare
Började träna karate som barn och gick sedan 2000 över till Thaiboxning. 2005 grundade han Fight Center tillsammans med sin dåvarande tränare. Han har gjort ett par träningsresor till thailand och tränat på främst Kaewsamrit i Bangkok och Tiger Muay thai. På sidan av sin egna karriär har han alltid hjälpt alla som velat utvecklas. Idag har han över 15 års erfarenhet som coach och dessutom blivit en meriterad idrottar.

Meriter i urval:
49 matcher i ringen
Svensk mäster i Kickboxning
Framröstad som bästa fighter på SM oavsett viktklass.
Vinst över den regerande Danska mästaren i Thaiboxning.
Vinst över Daniel Karlsson 2 faldig mästare i kickboxning.
Nordic open guld i Danmark.
Kvartsfinal EM 2 gånger
8 dels final VM
Landslagsman i Kickboxning 2006-2008.

Mårten Karlsson

Började träna karate i tidig ålder och gick sen över till Thaiboxning 2001. Han har varit med sedan klubben startades. Idag har han nästan 20 års erfarenhet av thaiboxning, gått ett tiotal matcher och gjort flera träningsresor till Thailand.

Michael Schelander

Började på klubben 2013 och gjort ett tiotal resor till Thailand. Michael har tränat och hjälpt många sedan han själv började träna och har stor erfarenhet som instruktör.

Kim Lagerhem

Har bott i Thailand och tränat på Diamond Muay thai på heltid under flera år. Hon gick ett tiotal proffsmatcher i Thailand och också jobbat som instruktör där.

Gabriel Gewriye

Gabriel är en av klubbens aktiva fighters. Han är en riktigt tekniknörd som brinner för att hjälpa andra. Han började träna 2017 och har bla gått 4 matcher i thaiboxning.

Ronja Fohlin

Började träna 2012 och har tränat till och från sedan dess. Hon hjälper bla till med vår självförsvarsträning.

Victor Cider

Började träna sport ju-jutsu i Göteborg 2014 och gick sedan över till MMA på House of Champions. 2017 började han träna BJJ och tävlade i Swedish Open.

Anoop Raghuram

Började träna kickboxning 2011 och gick sedan över till MMA 2015 då han började träna på Indian combat sports academy. Indian combat sports academy är Indiens bästa fight Team med fighters inom bla ONE Championship

Loqman Kafashi

Har tränat kampsport i 4-5 år och ren boxning.

Fredrik Eckerud

Tränat thaiboxning i ett par år och leder klubbens morgon-Bootcamp.

Anton Kåhre Zäll

Började träna kampsport 2001 och har bla tävlat i taekwondo. 2018 gick han över till Thaiboxning och siktar på att tävla.

Linda Kvarnström

Hon började träna 2018 och är en av dom som tränat mest på klubben sen dess och har samlat på sig stor kunskap inom Thaiboxning.

Seyyed Mohammad

Började träna boxning 2017 och gått 8 matcher.

Mohamed Rezaee

”Lilla” Mohamed började på klubben 2018 och har gått 4 matcher i Thaiboxning.

Elias Forsberg