Kampsport

Testa någonting nytt och upptäck ett kul sätt att träna på. Alla pass ingår och du väljer själv vad du vill träna. Vårt mål är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Thaiboxning/Muay Thai

Thaiboxning eller Muay thai som det egentligen heter är en träningsform som passar alla! Träningen anpassas efter den som tränar både fysisk och tekniskt.

Inom thaiboxning får du lära dig slag, sparkar, knä och armbågstekniker på mitts. En del av träning kan också göras med benskydd och handskar.

Boxning

Klassisk boxningsträning. Inga sparkar BARA slag. Träna som ”Rocky” eller ”Million dollar baby”. På träningen får du lära dig slagkombinationer på mitts och situationsträning.

MMA/Grappling

På våra MMA och Grapplingpass ligger det stort fokus på Grappling och träning på marken men också nedtagningar av olika slag. Då man i tävlingssammanhang också får slå, sparka och knäa osv så rekommenderar vi alla som vill bli bra inom MMA att träna även på våra stående pass för bästa utveckling.

Barn och Ungdom

Klubbens barn och ungdomsträning både stärker och utvecklar dina barn. Träningen fungerar också bra som självförsvar. Barnen lär dessutom känna nya vänner med samma intresse i en bra miljö.

Thai 7-11 år
På dom här passen behöver en förälder eller äldre syskon vara med och stötta och hålla mittsarna. Teknik blandas med lek.

Thai 12-15 år
Här håller barnen mitts åt varandra och hjälper varandra att lyckas. Teknikträning på mitts blandas med fysträning.

Provträning

Första passet är alltid gratis. Det kommer nya personer och provtränar hela tiden. Läs mer om hur du Provtränar.