Kampsport

Majoriteten av dom som tränar är i vuxen ålder men vi har också träning för barn. Vårt mål är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning. Hos oss finns det någonting som passar alla!

Thaiboxning

Thaiboxning eller Muay thai som det egentligen heter är en träningsform som passar alla! Träningen anpassas efter den som tränar både fysisk och tekniskt.

Inom thaiboxning får du lära dig slag, sparkar, knä och armbågstekniker på mitts. En del av träning kan också göras med benskydd och handskar.

Boxning

Klassisk boxningsträning. Inga sparkar BARA slag. Träna som ”Rocky” eller ”Million dollar baby”. På träningen får du lära dig slagkombinationer på mitts och situationsträning.

MMA/BJJ

MMA eller Mixed martial arts är en träningsform där du blandar stående kampsport som thaiboxning med träning på marken som BJJ och Submission wrestling. Stort fokus ligger på Grappling och träning på marken men också nedtagningar av olika slag och striking.

Cirkelfys

Klassisk cirkelträning med olika stationer där du tränar upp och stärker hela kroppen. Varje station är på tid och vi tränar med egen kroppsvikt eller olika redskap som däck och slägga mm.

Egen träning

När det står egen träning på schemat kan du från 15 år träna på egen hand och använda klubben fritt. Träna på säck, kör mitts eller använd vårt gym. Siste man eller kvinna ut ansvarar för att släcka och låsa.

SCHEMA & TESTA