Testa Kampsport i Linköping. Första passet är gratis

⭐️ 4,9. Mycket bra. 240 omdömen
_______________________

Testa Gratis
Mail eller ring till oss på 0703522415. Uppge ”META” för att testa gratis.

🤔 Tveksam? Läs mer längre ner innan du kontaktar oss
_______________________

3 anledningar till att träna kampsport

▪️Effektiv och rolig träning
▪️Bli starkare och bränn fett
▪️Träningen fungerar som självförsvar

Varför kampsport?

Kampsport är ett roligt och effektivt sätt att träna på. Du bränner fett och blir starkare både fysiskt och mentalt. Variationen gör också att det är svårt att sluta. Träningen anpassas efter dom som kommer och det finns olikan nivåer på träningen vilket gör att det är svårare att tröttnat.

Om du har tröttnat på tråkig träning då är det här verkligen något för dig.

Priser

SOMMARKORT
3 månader ifrån start.

Vuxen 1497 kr
Student 1197 kr
Barn/ungdom 950 kr

Klippkort 10 ggr. 1199 kr

Testa någonting nytt!
✅ Testa oss gratis
Mail eller ring 0703522415
✅ Uppge ”META”

Om oss

2005 startade vi vår verksamhet och vi har hjälpt tusentals personer med att hitta glädjen i träning. Vi har dessutom gett både vuxna och barn en värdefull fritid. Många har träffat vänner för livet genom klubben.

Vi erbjuder personlig träning i grupp och en miljö där alla känner sig välkomna oavsett vad för mål du har med din träning.

Dom flesta tränar bara för att det är kul eller för att komma i bättre form men 2023 tog vi SM Guld i Thaiboxning genom Muhammad Rezaai och senior VM Silver i Thaiboxning med Sayed Mosawi.

Varmt välkommen till Fight Center på Nygatan 52 i centrala Linköping. 🙏🏼

Testa någonting nytt!
✅ Testa oss gratis
Mail eller ring 0703522415
✅ Uppge ”META”

Vanliga frågor – FAQ

Vad har ni för Kampsporter?Thaiboxning. Vi kombinerar Slag, sparkar, knä och armbågsteckniker.

Boxning. Inga sparkar bara slag.

MMA/Grappling. Stort fokus på Grappling och träning på marken.

Hur går ett pass till?
Passen börjar med en enklare uppvärmning där vi värmer upp hela kroppen. Gruppen delas sen in efter erfarenhet. Teknikerna görs på mittsar/kuddar och varvas med övningar av olika slag. Passen avslutas med gemensam fysträning för hela kroppen.

När kan jag börja?
Vi har träning från 7 års ålder och som nybörjare kan du börja när som helst helt utan förkunskaper. Passen är indelade efter vuxna 16-70 år. Barn 7-11 år och ungdom 12-15 år. Barn och ungdom tränar på separata tider.

Kan ja delta fast ja är otränad?
Ja, det är många otränade personer som kommer till oss. Det spelar ingen roll hur otränad eller hur osmidig du är. Alla är med och tränar efter sin nivå och vilar när det behövs.

Kan ja komma dit själv?
Ja, det är många som kommer själva till oss. Vi tränar två och två eller tre och tre. Dom som kommer delas in efter erfarenhet och vi hjälper till att para ihop dig med andra personer på samma nivå.

Vad behöver ja ta med?
Ta med vanliga träningskläder och en vattenflaska. Vi tränar barfota eller med strumpor. Handskar finns att låna när du provtränar men vi rekommendera alla att köpa egna så snart som möjligt.

Vart finns ni?
Vi finns på Nygatan 52 A i centrala Linköping. Nygatan är den gatan som går ifrån Gyllentorget, upp emot Trädgårdstorget och sen vidare emot Hospitalstorget.

Längst upp på den gatan finns ett stort vitt valv. Gå in genom valvet och så finns vi på vänster sida. Inne på innergården.

Testa någonting nytt!
✅ Testa oss gratis
Mail eller ring 0703522415
✅ Uppge ”META”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Det är riktigt bra stämning över hela klubben, bra och väldigt schyssta tränare! Rekommenderas starkt för alla som vill börja. Väldigt bra villkor för studenter också!”
– Carl Älmeby

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Den känslan när man kommer ner till Fight Center är oslagbar. Direkt ett trevligt bemötande. Inga konstiga blickar för man inte kan, utan HELT tvärtom.

Jag var ju såklart osäker som sjutton på vad jag hade gett mig in på, men det visade sig att det behövde jag ABSOLUT inte vara orolig för”.
– Lotta Esseteg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Otroligt roligt! Har sedan länge varit sugen men alltför osäker och nervös för att börja träna kampsport. På Fight Center försvann den osäkerheten så fort jag klev innanför dörren. Grymt trevligt välkomnade samt hjälpsamt och prestigelöst bemötande från start, både från instruktörer och utövare”
– Isa Lindberg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Får man en sån inbiten soffpotatis som mig att inte bara släpa mig iväg till träningen utan faktiskt se fram emot det och gå hem nöjd efteråt, då förtjänar man 5 stjärnor! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!”
– Sammy Bytorp

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Det är en riktigt härlig klubb, mycket bra välkomnande, alla är så peppande och positiva, kom som du är och det spelar verkligen ingen roll hur tränad eller otränad du är, du får alltid den hjälp du behöver!! Så mycket roligare än gym, jag rekommenderar starkt Fight Center’s Muay thai!”
– Karin Tebrell

Testa någonting nytt!
✅ Testa oss gratis
Mail eller ring 0703522415
✅ Uppge ”META”