Gruppbokning

Samla en grupp vänner, kollegor eller klasskamrater för att göra någonting Kul! 😃

Det här är perfekt att göra som team building, inför ett bröllop eller när ni är några vänner som vill träna tillsammans själva på en egen tid.

Vi kan träna inne eller ute och vi åker också ut till olika platser.

AKTIVITETER
Thaiboxning, Svensexor, möhippor, roliga Fyspass, MMA/Bjj och Självförsvar. Vi skräddarsyr också träningsupplägg för företag så kallad företagsträning. Då gör vi träningsupplägg över en längre tid och målet är att hjälpa dom anställda till en hälsosammare livsstil.

Vi är vana att jobba med mål och delmål och ni får bla lära er sätt att planera er träning. Vi går igenom vanliga fallgropar och ni kan få kostrådgivning.

TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE
Med 15 år i träningsbranshen har vi haft många uppdrag. Vi har bla haft flera stora uppdrag av Linköpings kommun där vi tränat anställda eller tränat hela skolor, svenska kyrkan och Linköpings universitet, företag  som Sogeti, Ericsson, Harrys, FRUBO, Willhem och Storasystrarna som hjälper tjejer/kvinnor i samhället mfl.

Priser
150 kr/person

Våra gruppbokningar pågår i 60 min. Duschmöjligheter finns i våra nyrenoverade omklädningsrum efter träningen. Vi finns i centrala Linköping.

Boka tider
Om du har frågor eller vill göra en gruppbokning tveka inte att höra av er till oss via mail eller telefon 😃