Medlemsvillkor

Autogiro

Autogiro är alltid löpande avtal och när bindningstiden gått ut löper det sedan vidare utan bindningstid och med samma pris.

Träningsavgiften dras den 28:e i månaden. Om den 28:e är en helgdag så dras det istället pengar på nästkommande vardag. Uteblivna betalningar går vidare till inkasso.

Du kan säga upp ditt avtal när bindningstiden löpt fullt ut. Det är 1 månads uppsägningstid. Uppsägningar ska göras via mail.

Swish

När du köper ett medlemskap och swishar hela summan direkt för en viss period, så behöver du ej säga upp medlemskapet. Om du inte förlänger medlemskapet innan det den betalade perioden löpt ut, så tillkommer det däremot en ny startavgift om du vill börja igen senare.

Det är pga att medlemskapet då räknas som ett nytt medlemskap.

Pausning

Du kan pausa ditt medlemskap upp till 6 månader och då emot en kostnad på 450 kr. Det är en del jobb bakom att pausa ett medlemskap. Därav en avgift.

För alla Liu-studenter som ej bor i Linköping så ingår fri pausning under juni, juli och augusti månad.

Pausning av medlemskap kan ej göras i efterhand. Alla pausningar ska göra via mail.

Träningstider

Vi tränar året runt men antal pass kan variera något beroende när på säsongen det är. För att vara garanterad en plats på våra pass så måste du boka dina pass. Annars kan vi ej garantera att du kan vara med.