Engångsträning

Alla som ej testat oss tidigare får 2 fria provträningspass sen kostar det 180 kr eller 100 kr per gång om du har ett giltigt student-id. Betalning görs på plats innan ditt pass börjar med kontant eller swish.

Våra medlemskap

Köp ett årskort och få lägsta pris. Det här är ett bra val för dig som får friskvårdsbidrag eller gillar att ha din träning betald. Om du får friskvårdsbidrag så får du också ett kvitto som du lämnar till din arbetsplats för att få bidraget.

Lägg upp ditt medlemskap på autogiro utan bindningstid och med bara 1 månads uppsägningstid. Medlemskapet är perfekt för dig som vill träna under en kortare period eller inte känner för att binda upp dig.

I ditt medlemskap ingår

# Alla pass i samma medlemskap
# Ett stort utbud av pass att gå på
# Personlig hjälp på alla pass
# Träning året runt

Just nu
20% rabatt på årskort

Passa på och köp ett nytt eller förläng ditt befintliga medlemskap med ett årskort och få en bra rabatt på din träning. Detta gäller både gamla och nya medlemmar.

priser20

Startavgift

När du blir medlem så tillkommer en startavgift på 400kr. Där ingår ett träningslinne eller en T-shirt i funktionsmaterial och en försäkring när du tränar.

Medlemsvillkor

När du blir medlem hos oss så godkänner du våra medlemsvillkor

Så blir du medlem

Är du intresserad av att bli medlem? Varför vänta? Börja din träning redan idag. Fyll i formulären här nedanför så kontaktar vi dig för mer information eller ring oss direkt på 070 352 24 15

För och efternamn

E-mail

Mobil

Meddelande