Månadskort

Alla som ej testat oss tidigare får 2 fria provträningspass sen måste du köpa ett månadskort eller bli medlem.

MÅNADSKORT
Odinarie 1000 kr
Under 18 år 900 kr
LiU-studenter 800 kr

Betalning görs med swish eller kontant.

Våra medlemskap

UTAN BINDNINGSTID
Lägg upp ditt medlemskap på autogiro utan bindningstid och med bara 1 månads uppsägningstid. Medlemskapet är perfekt för dig som vill träna under en kortare period eller inte känner för att binda upp dig.

12 MÅN BINDNINGSTID
Teckna ett avtal och gör ett medlemskap med 12 månades bindningstid. Ett smidigt sätt att dela upp dina träningsavgift under ett ett års tid. Efter att bindningstiden gått ut löper medlemskapet vidare med 1 månads uppsägningstid.

Om du vill få ner priserna ytterligare kan du då binda upp dig på 24 eller 36 månader avtal också.

ÅRSKORT – REKOMMENDERAS
Det är alltid skönt att ha träningen betald och klar. Det här är också det bästa alternativet för dig som får friskvårdsbidrag. Friskvårdsbidrag innebär att din arbetsplats står för en del av kostnaden när du köper ditt årskort och du får träna billigare.

När du köpt ett årskort så får du ett kvitto som du lämnar in och efter några veckor får du tillbaka pengar till ditt konto. Mycket smidigt.

LIU-KORT
Specialmedlemskap för dig som studerar på Linköpings universitet eller folkhögskola. Kostnadsfri pausning ingår under juni, juli och augusti månad. 1 månad uppsägningstid. Glöm inte att ta med ditt student ID.

I ditt medlemskap ingår

# Alla pass i samma medlemskap
# Ett stort utbud av pass att gå på varje vecka
# Personlig hjälp på alla pass
# Träning året runt

pris12okt

Startavgift

När du blir medlem så tillkommer en startavgift på 400kr. Där ingår ett träningslinne eller en T-shirt i funktionsmaterial och en försäkring när du tränar.

Medlemsvillkor

När du blir medlem hos oss så godkänner du våra medlemsvillkor

Så blir du medlem

Är du intresserad av att bli medlem? Varför vänta? Börja din träning redan idag. Fyll i formulären här nedanför så kontaktar vi dig för mer information eller ring oss direkt på 070 352 24 15

För och efternamn

E-mail

Mobil

Meddelande