Träning

Hos oss finns det träning som passar alla oavsett vad du har för mål!

Vår träning är ett effektivt sätt och ett av dom roligaste sätten som finns att komma i form och hålla formen på. Vi har många medlemmar som kan vittna om både bättre kondition och effektiv viktnedgång.

Dom flesta som tränar hos oss är motionärer men vi har svenska mästare,  landslagsmeriterade fighters och proffsfighters som tränar här.

Thaiboxning (Muay thai)
Inom thaiboxning får du lära dig slag, sparkar, knä och armbågstekniker på mitts. Vissa moment kan också göras med boxningshandskar och benskydd.

BJJ/MMA
I vår Bjj/MMA träning övar vi på att ta sig i och ur grepp och lås av olika slag. Det är stort fokus på markträningen och vi tränar alltid No-gi.

Fyspass
Ut över vår kampsportsträning erbjuder flera Fyspass varje vecka med olika inriktningar där vi blandar kondition och funktionell styrketräning.

Träningen påminner mycket om crossfit, Tabata och HIIT träning medan Thaifysen påminner mer om boxpass fast med Thaiboxning.

ÖVRIGT
Det är många som kommer själva till oss. På passen tränar man två och två eller tre och tre beroende på hur många det är på passen. Det här gör att du snabbt hittar andra personer att träna med och lär känna dom andra som tränar.

Du som tränar är med så mycket du vill på passen och behöver du gå och sätta dig så är det bara att göra det och hoppa in igen när du vill.

Vi har stor respekt för att alla tränar på sin nivå och efter sina förutsättning.

Läs mer om våra olika pass och se våra träningstider under Schema.

Videos

Agnes provtränar Thaiboxning.

Johan har varit medlem i 5 månader.

Väninnorna tränar tillsammans.

Fysträning med Fight Center