Vår träning

Dom flesta som tränar hos oss gör det för att det är roligt. Att du har kul leder sen till att kommer i form och gå ner i vikt om det är det du har som mål.

Vi har många motionärer som tränar men vi har också svenska mästare,  landslagsmeriterade fighters och proffsfighters som tränar här.

Målet är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Thaiboxning (Muay thai)
Inom thaiboxning får du lära dig slag, sparkar, knä och armbågstekniker på mitts. Vissa moment kan också göras med boxningshandskar och benskydd.

Bjj/MMA
I vår Bjj/MMA träning övar vi på att ta sig i och ur grepp och lås av olika slag. Det är stort fokus på markträningen och vi tränar alltid No-gi.

Styrka och kondition
Vi har flera Fyspass varje vecka där vi bygger upp din kondition och styrka. Träningen är inspirerad av crossfit, Tabata, HIIT och boxpass.

Egen träning
När det är egen träning så kan du träna på egen hand eller med vänner.  Slå på säck, gör mittsträning, träna sparring eller gymma. Träna på det du själv vill, behöver träna mera på eller bara chilla.

Övrigt
Det är många som kommer själva till oss. På passen tränar man två och två eller tre och tre beroende på hur många det är på passen. Det här gör att du snabbt hittar andra personer att träna med och lär känna dom andra som tränar.

Du som tränar är med så mycket du vill på passen och behöver du gå och sätta dig så är det bara att göra det och hoppa in igen när du vill.

Vi har stor respekt för att alla tränar på sin nivå och efter sina förutsättning.

Testa oss
Läs mer om våra pass och hur du bokar dig under Schema.

Träningsvidoes
Se hur vår träning går till och följ några av klubbens medlemmar under deras träning.

Jenny jobbar som sjuksköterska och upptäckte Thaiboxning.

Johan har varit medlem i 5 månader.

Väninnorna tränar tillsammans.

Minh instruerar på klubben och pluggar till lärare på Linköpings universitet.

Fight Center Thaiboxning och funktionell styrketräning.