Schema & Testa

Testa något nytt och upptäck ett kul sätt att träna på. Första gången är gratis.

Fight Center´s träning ger dig en riktigt endorfin-kick! Vår träning passar alla från 6-70 års ålder och du kan börja när du vill helt utan förkunskaper.

Det är många otränade personer som kommer till oss. Alla tränar efter sin nivå och vilar om det behövs. Det spelar ingen roll hur otränad eller hur osmidig du är.

Det är många som kommer själva till oss och vi tränar två och två eller tre och tre. Dom som kommer delas in efter erfarenhet och vi hjälper till att para ihop dig med andra på samma nivå.

Vuxna nybörjare kan boka dom pass det står ”Alla nivåer” på eller ”Fyspass”. Dom passen är för 16-70 år. För yngre personer är passen uppdelade efter ålder.


Schema

Det är bara att klicka på boka pass och komma dit. Allt du behöver finns att låna på plats. Vi finns på Nygatan 52 i centrala Linköping.

Frågor?
Maila, ring 070 352 24 15 eller skriva till oss i chatten.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Får man en så inbiten soffpotatis som mig att inte bara släpa mig iväg att träna utan att faktiskt se fram emot det och gå hem nöjd efteråt, då förtjänar man 5 stjärnor! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!”
– Sammy Bytorp

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Hade sedan länge varit sugen men alltför osäker och nervös för att börja träna kampsport. På Fight Center försvann den osäkerheten så fort jag klev innanför dörren. Ja hade noll förkunskaper och noll koll. Testa även om du inte lyckas få med dig en kompis! Funkade utmärkt för mig”
– Isa Lindberg