Schema & testa

Testa kampsport i Linköping

Vi har över 15 år i branschen och hos oss finns det en stor bredd bland våra medlemmar. Vår träning bygger upp din styrka och är ett effektivt sätt att bränna fett på samtidig som du lär dig något kul. Träningen fungerar också bra som självförsvar.

I klippet berättar Johan hur träningen går till.

Det spelar ingen roll hur otränad du är. Du är med så mycket du vill och alla tränar efter sin nivå. Vi tränar två och två eller tre och tre. Det är många som kommer själva till oss.

Vi finns på Nygatan 52 i centrala Linköping och vi erbjuder över 30 träningstillfällen i vecka.

Testa gratis

Just nu får alla nya personer testa ett pass gratis. Allt du behöver finns att låna på plats. Här nedanför kan du läsa om våra olika pass. Sen är det bara att klicka på BOKA PASS där ser du också våra träningstider.

Thai Alla nivåer
Pass för alla utan tidigare erfarenhet och dig som tränat innan. Dom som kommer delas in efter nybörjare och fortsättningsnivå. Teknik och fysträning på mitts.

Thai Fortsättning
Du behöver minst 5 månader erfarenhet. Mitts, träning med skydd, clinch och ibland sparring. Sparring är frivillig men vi har krav på egna skydd.

Boxning Nybörjare
Ren boxning. Pass för alla utan tidigare erfarenhet. Teknik och fysträning på mitts.

MMA/Grappling Nybörjare
Pass för alla utan tidigare erfarenhet. Stort fokus på teknikträning och grappling.

Barn 9-13 år
Thaiboxning för alla utan tidigare erfarenhet. Barnen delas in efter kunskapsnivå.

Barn 6-8 år
Träning för dom minsta. Om du som förälder vill vara med och stötta under passet går det bra. Om du vill köpa engångspass och träna själv på sidan går det också bra.

Fyspass
Kondition och funktionell styrketräning blandas med mittsfys och övningar där deltagarna samarbetar.

Frågor?

Om du har frågor tveka inte att maila, SMS:a eller ring 0703522415, eller skriv till oss i chatten.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Får man en så inbiten soffpotatis som mig att inte bara släpa mig iväg att träna utan att faktiskt se fram emot det och gå hem nöjd efteråt, då förtjänar man 5 stjärnor! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!”
– Sammy Bytorp

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Hade sedan länge varit sugen men alltför osäker och nervös för att börja träna kampsport. På Fight Center försvann den osäkerheten så fort jag klev innanför dörren. Ja hade noll förkunskaper och noll koll. Testa även om du inte lyckas få med dig en kompis! Funkade utmärkt för mig”
– Isa Lindberg