Provträning

Börja träna Kampsport. Hos Fight center är det enkelt att börja.

Vi erbjuder träning inom Thaiboxning, Boxning, MMA och Grappling. Vi har också träning för barn och ungdommar. Testa oss gratis 🥊😃

För frågor
E-mail: info@fightcenter.se
Telefon: 070 352 24 15

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Får man en sån inbiten soffpotatis som mig att inte bara släpa mig iväg till träningen utan faktiskt se fram emot det och gå hem nöjd efteråt, då förtjänar man 5 stjärnor! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!”
– Sammy Bytorp

När kan jag börja?
Som nybörjare kan du börja när som helst helt utan förkunskaper. Träningen är både rolig och effektiv. Den stärker dig också fysiskt och mentalt och fungerar bra som självförsvar.

Kan ja delta fast ja är otränad?
Ja, det är många otränade personer som kommer till oss. Det spelar ingen roll hur otränad eller hur osmidig du är. Alla är med och tränar efter sin nivå och vilar när det behövs.

Kan ja komma dit själv?
Ja, det är många som kommer själva till oss. Vi tränar två och två eller tre och tre. Dom som kommer delas in efter erfarenhet och vi hjälper till att para ihop dig med andra personer på samma nivå.

Testa gratis!

Alla nya personer får testa en gång gratis. Du hittar oss på Nygatan 52 i centrala Linköping. Det är bara att klicka på boka pass och komma till oss.

För frågor
E-mail: info@fightcenter.se
Telefon: 070 352 24 15

Vi tränar på samma schema året runt. Dom gröna passen är för vuxna 16-70 år och dom blå passen är för barn och ungdom 7-15 år.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Otroligt roligt! Har sedan länge varit sugen men alltför osäker och nervös för att börja träna kampsport. På Fight Center försvann den osäkerheten så fort jag klev innanför dörren. Grymt trevligt välkomnade samt hjälpsamt och prestigelöst bemötande från start, både från instruktörer och utövare.

Gjorde verkligen ingenting att jag var där själv, hade noll förkunskaper och noll koll. Gå dit och testa, även om du inte lyckas få med dig en kompis! Funkar utmärkt”
– Isa Lindberg