Barnträning

Vi erbjuder träning inom Thaiboxning för barn i åldern 8-12 år. Dom som tränar delas in efter storlek och teknisk nivå.

Barnen tränar upp kondition och styrka men också balans och fokus, samtidig som dom lär känna nya vänner.

Här får dom sparka och slå av sig massa energi under kontrollerade former. Träningen fungerar också som självförsvar.

Vi tar in max 20 barn per pass och vi vill fokusera på en liten grupp med barn där dom som tränar känner sig trygga och har kul tillsammans.

Tider

Onsdagar
kl 17.00-17.45

Söndagar
kl 17.30-18.15

Priser

Engångsträning 150 kr
6 månader 1999 kr
Årskort 3000 kr

Alla får testa 2 gånger kostnadsfritt och ni bokar eran träning via boka pass här på hemsidan. Ni kan boka dina pass upp till en vecka i förväg och avboka fram till pass börjar.

Övrigt

Intresserad av att träna själv samtidigt som dina barn får hjälp med sin träning? Ta med träningskläder så hjälper vi dig 🙂

Omdömen

Omdöme ifrån glad mamma efter tredje tillfället för hennes barn.

”Kan varmt rekommendera Fight Centers barnträningar. Stämningen är härlig, barnen har roligt och gruppledarna är fantastiska! Här får barnen varierad träning efter sina individuella förutsättningar.

Både före, under och efter passet lägger gruppledarna stor vikt vid att alla ska känna sig delaktiga och inkluderade. Barnen får nya kompisar och blir duktiga på att samarbeta samtidigt som de får massor av uppmuntran och positiv feedback vilket är både utvecklande och ger en boost för självförtroendet!

Stor eloge till Jonas och hans medarbetare på Fight Center! 🌻”

Frågor?

Om du har frågor om någonting, tveka inte att kontakta oss på Instagram, Facebook, 070 352 24 15 eller via formulären här nedanför.

Namn

E-mail

Mobil

Dina frågor