Event

Testa någonting nytt med dina vänner och kollegor eller gör något kul inför bröllopet
Våra event är perfekt att göra som en kul grej med dina vänner eller kollegor. Träningen fungerar dessutom bra som teambuilding då vår träning i sig kräver att man samarbetar på olika sätt.

Ni väljer själva inriktning. Våra vanligaste teman är Thaiboxning, MMA, Fyspass, svensexor/möhippor. Vi kan också arrangera barnkalas, team building och pingisspel. Eller varför inte träning med skydd och prova på sparring av olika slag.

Allt som behövs finns att låna på plats. Alla är med så mycket eller lite dom vill och tränar efter sina förutsättningar. Vi har en stor vana av träna och leda människor. Minnen för livet och mycket skratt utlovas.

Tidigare uppdragsgivare

Några av våra tidigare uppdragsgivare är bla MediaTek, Ericsson, Harrys, Sogeti, Stadium och flera specialuppdrag av Linköpings kommun där vi tränat hela skolor eller personer ifrån arbetsplatser som behöver hjälp med att strukturera upp och hitta glädjen i att träna.

Våra event är också mycket populära bland Linköpings Universitets olika sektioner och fadderier.

Tid och Priser

Våra gruppbokningar pågår 1 timme och 15 minuter men kan vara både längre och kortare beroende på upplägg. Priserna beräknas på hur många som vill delta och om det är studenter eller företag som vill boka.

Boka tid

Är du intresserad av att göra en gruppbokning? Fyll i formulären här nedanför så kontaktar vi dig för mer information.

Namn

E-mail

Mobil

Dina frågor