Vår träning

Vår träning är ett effektivt sätt och ett av dom roligaste sätten som finns att komma i form på. Vi har många medlemmar som kan vittna om bättre kondition och effektiv viktnedgång.

En av våra nya medlemmar gick ner hela 8 kg under 4 veckors tid, bara genom att gå på våra pass, vilket säger en hel del om vår träning.

Hos oss finns det träning som passar alla oavsett om du tränar för att tävla eller för att hålla formen. All träning ingår i samma medlemskap och du bestämmer själv hur mycket du vill träna.

Thaiboxning/Muay thai

Thaiboxning är en rolig, tuff och effektiv träningsform som passar alla. På passen får du lära dig att kombinera sparkar, slag, knän, clinch och armbågstekniker på mitts. Delar av träningen kan göras med skydd. Allting varvas med högintensiv kondition och funktionell styrketräning av olika slag.

På passen delas du in efter ungefärlig storlek tekniskt nivå. All sparring på klubben är frivillig oavsett nivå.

MMA/Grappling

Rolig träning som innebär att du blandar slag, Sparkar och knätekniker på mitts som i Thaiboxning med träning som sker på marken så som brottning, BJJ, Submission wrestling och judo.

Stort fokus ligger på Grapplingen/brottningen av olika slag.

Dom som tränar delas in efter storlek och teknisk nivå. All sparring på klubben är frivillig oavsett nivå.

Fyspass

Om du gillar cirkelträning, HIT och funktionell styrketräning. Då kommer du att gilla våra 45 minuters Fyspass.

Träningen bygger inga muskler men den ökar din förbränning och gör dig garanterat starkare i hela kroppen. Övningarna görs på olika tider, repetitioner med egen kroppsvikt eller enklare redskap så som rep, däck, slägga, TRX-band eller kettelbelts.

Passen rekommenderas alla som vill bränna fett och bli starkare i hela kroppen.

GymHjälpen

Vad vill du lära dig eller träna mera på?

Lär dig säckträning, funktionell styrketräning, få coaching i sparring eller lär dig linda händerna. Vi utgår ifrån vad du vill göra. Hur jobbigt fysiskt det ska vara är helt upp till dig.

Gymträning

När det står gymträning på schemat så kan du komma och träna på egen hand eller tillsammans med vänner på det du själv vill, precis som på ett ”vanligt” gym.

Du kan tex sparras, träna på säck, träna kombinationer på mitts, gör egna fysupplägg eller träna funktionell styrketräning.

Du bokar dina gymträning precis som på övriga pass så att vi vet att du vill komma. Är det flera personer som vill att vi håller öppet på fler tider ut över dom vi har, meddela oss det så kommer vi att lägga in fler tider om intresset är tillräckligt stort.

Har du vänner som vill börja träna? Ta med dom till gymträningen så kan du hjälpa dom själv igång. 🙂

Personlig träning

Få personlig hjälp och coachning. Personlig träning, det effektivaste sättet att lära sig på! Läs mer

Event

Byt bort en tråkig idrottslektion eller gör någonting kul med dina vänner och kollegor. Testa våra populära träningsevent. Läs mer