Träning

Vår träning är ett effektivt sätt och ett av dom roligaste sätten som finns att komma i form på. Du bränner i snitt 1000 kcal på ett ordinarie pass och vi har många medlemmar som kan vittna om bättre kondition och en effektiv viktnedgång.

Dom flesta som tränar hos oss är motionärer men klubbens träning har fostrat både svenska mästare och landslagsmeriterade fighters genom åren.

Hos oss finns det träning som passar alla oavsett om du tränar för att tävla eller för att hålla formen. All träning ingår i samma medlemskap och du bestämmer själv hur mycket du vill träna.

Coacher

Vi har ett starkt team av coacher. Dom flesta har tränat i Thailand och vissa av dom har nästan 20 års erfarenhet av thaiboxning. Några har bott i Thailand under perioder och bla gått proffsmatcher i Max muay thai.

Vår grapplingträning leds av personer som har stor erfarenhet av brottning och Brazilian jiu jitsu.

Vår populära fysträning leds av personer med stor erfarenhet av funktionell styrketräning och dom har jobbat på gym sen innan där dom bla jobbat som personliga tränare.

Thaiboxning/Muay thai

Thaiboxning är en rolig, tuff och effektiv träningsform som passar alla. På passen får du lära dig att kombinera sparkar, slag, knän, clinch och armbågstekniker på mitts. Delar av träningen kan göras med skydd. Allting varvas med högintensiv kondition och funktionell styrketräning av olika slag.

På passen delas du in efter ungefärlig storlek tekniskt nivå. All sparring på klubben är frivillig oavsett nivå.

Cirkelfys

Om du gillar HIT och funktionell styrketräning då kommer du att gilla vår 45 minuters Cirkelfys!

Träningen bygger inga muskler men den ökar din förbränning samtidigt som den gör dig starkare i hela kroppen.

Övningarna görs på olika tider, repetitioner med egen kroppsvikt eller enklare redskap så som rep, däck, slägga, TRX-band eller kettelbelts.

Grappling/MMA

Rolig träning där det är stort fokus på markträning som Brazilial jujitsu, Submission wrestling och brottning.

Dom som tränar delas in efter storlek och teknisk nivå. All sparring på klubben är frivillig oavsett nivå.

Gymträning

När det står gymträning på schemat så kan du komma och träna på egen hand eller tillsammans med vänner på det du själv vill, precis som på ett ”vanligt” gym.

Du kan tex sparras, träna på säck, träna kombinationer på mitts, gör egna fysupplägg eller träna funktionell styrketräning.

Du bokar dina gymträning precis som på övriga pass så att vi vet att du vill komma. Är det flera personer som vill att vi håller öppet på fler tider ut över dom vi har, meddela oss det så kommer vi att lägga in fler tider om intresset är tillräckligt stort.

Har du vänner som vill börja träna? Ta med dom till gymträningen så kan du hjälpa dom själv igång. 🙂

Personlig träning

Få personlig hjälp och coachning. Personlig träning, det effektivaste sättet att lära sig på! Läs mer

Event

Byt bort en tråkig idrottslektion eller gör någonting kul med dina vänner och kollegor. Testa våra populära träningsevent. Läs mer