Tider

Öppettider

Vi har öppet i samband med våra pass. Extra öppettider läggs ut på vår facebooksida och personlig träning kan bokas när som helst.

Om det är flera personer som vill träna på tider ut över när vi har pass, meddela oss det så öppnar vi extra för er om det finns möjlighet.

Så provtränar du

Vi har intag året runt oavsett hur otränad du är och vilken teknisk nivå du befinner dig på. Det är många som kommer själva till oss. All information om hur du provtränar finns på HÄR

Schema

Det här är vårat ordinarie schema men ett dagsaktuellt schema finns under boka pass. Antalet pass varierar beroende på hur många som tränar.

schemamaj

BOKNINGSREGLER
• Du kan boka upp till en vecka i förväg och avboka fram till passen börjar.

• Det måste vara minst 4 personer bokade på våra pass och det 2 timmar innan passet börjar annars ställs det inn. Samma sak gäller våra lunchpass men då måste det vara 4 bokade senast kl 22.00 dagen innan. Om ett pass ställs in meddelas du det via sms till numret du angivit.

• Om ett pass blir fullbokat så kan upp till 10 personer boka en reservplats. Om du står som reserv och till slut får en plats meddelas du det via mailen du angivit.