E2A9F9BA-AE1B-4F2A-BC0B-92A6FE8E188F

Testa någonting nytt!

Har du tröttnat på gymmet? Har du svårt att hitta träning som är rolig? Det kanske är dags att testa någonting nytt?

Fight Center erbjuder träning inom Thaiboxning, Grappling/MMA och funktionell styrketräning. Vi har tränat tusentals personer sedan starten 2005 och har över 200 medlemmar var av 80% är tjejer.

Hos oss kan du börja träna året runt oavsett hur otränad du är, vilken teknisk nivå du befinner dig på och oavsett vad för mål du har med din träning.

Vår träning

Vår träning är ett effektivt sätt och ett av dom roligaste sätten som finns att komma i form på. Vi har många medlemmar som kan vittna om en effektiv viktnedgång och träningen har också visat sig fungera bra som Självförsvar.

Johan berättar hur träningen kan gå till.

Det är många som kommer själva till oss. Dom som tränar delas in efter ungefär storlek. Därefter tränar man två och två eller tre och tre beroende på hur många det är på passet. Det här gör att du snabbt hittar andra personer att träna med och lär känna dom andra som tränar.

Vi har en stor vana av att träna och leda människor och träningen anpassa helt efter dig som går på passen. Det är en jätte bra träningsform för dig som vill lära sig självförsvar och alla otränade personer som vill komma i form till sommaren.

Träningen är högintensiv vilket innebär att du bränner fett samtidigt som du lär dig någonting kul och någonting som du faktiskt kan ha användning av.

Du som tränar är med så mycket du vill på passen och behöver du gå och sätta dig så är det bara att göra det och hoppa in igen när du vill. Vi tar ett steg i taget.

Allting du behöver för din provträning finns att låna på plats men en vattenflaska kan va bra att ha med.

Så testar du

Vi finns på Nygatan 52 i centrala Linköping. Engångsträning kostar 150 kr men alla nya personer får testa en gång kostnadsfritt. Våra träningstider ser du under boka pass. Du klickar på det pass du vill testa på och fyller i dina uppgifter. I meddelandet uppger du provträning.

Du som är ny kan boka alla pass det står nybörjare eller Fys på. Våra nybörjare tränar alltid i en separat grupp när våran Grappling/MMA och Thaiboxning är.

Upptäck träning som är svår att tröttna på! Boka ditt pass nu!


Här nedanför kan du läsa några omdömen vi fått av personer som tränar hos oss tidigare.

”Det är otroligt roligt att träna på Fight Center Center. Motivationen för träning gick ifrån 0 till 100 när jag började träna där. Instruktörerna fick mig att känna mig välkommen direkt” – Josefine

”Har sedan länge varit sugen men allt för osäker och nervös för att testa kampsport. På Fight Center försvann den osäkerhet så fort jag klev innanför dörren. Grymt trevligt välkomnande samt hjälpsamt och prestigelöst bemötande från start både ifrån instruktörer och utövare. Gjorde verkligen ingenting att jag var där själv. Hade noll förkunskaper och noll koll. Gå dit och testa även om du inte får med dig en kompis. Funkar utmärkt” – Isa

”Får man en så inbiten soffpotatis som mig att inte bara gå iväg och träna utan faktiskt se fram emot det och gå hem nöjd efteråt. Då förtjänar man 5 stjärnor. Ni gör ett fantastiskt jobb” – Sammy

”Otroligt bra stämning över hela klubben, bra och väldigt sjysta tränare. Rekommenderas starkt för alla som vill börja träna. Väldigt bra villkor för studenter också” – Carl

Frågor?

Om du har frågor om någonting, tveka inte att kontakta oss på FACEBOOK, 070 352 24 15 eller via formulären här nedanför.

Namn

E-mail

Mobil

Dina frågor