Testa oss

E2A9F9BA-AE1B-4F2A-BC0B-92A6FE8E188F

Testa någonting nytt!

Har du tröttnat på vanlig gymträning? Har du svårt att hitta träning som är rolig? Det kanske är dags att testa någonting nytt? Då borde du verkligen ta den här chansen!

Hos oss kan du börja träna året runt oavsett hur otränad du är, vilken teknisk nivå du befinner dig på och oavsett vad för mål du har med din träning.

Det är många som kommer själva till oss. På passen tränar man två och två eller tre och tre beroende på hur många det är på passen. Det här gör att du snabbt hittar andra personer att träna med och lär känna dom andra som tränar.

Vi har en stor vana av att träna och leda människor och träningen anpassa helt efter dig som går på passen. Det är jätte bra träning för dig som vill lära dig kampsport, självförsvar och alla otränade personer som vill komma i form till tex sommaren.

Du som tränar är med så mycket du vill på passen och behöver du gå och sätta dig så är det bara att göra det och hoppa in igen när du vill.

Alla är på olika fysiska nivåer och vi tar ett steg i taget.

Allting du behöver för din provträning finns att låna på plats men en vattenflaska kan va bra att ha med.

Om du vill köpa egna saker senare så säljer vi rekommenderad utrustning på klubben.

1 Vecka fri provträning!

Vi finns på Nygatan 52 i centrala Linköping. Du som är ny kan boka alla pass det står nybörjare eller Cirkelfys på. Nybörjarna tränar alltid separat oavsett tid.

Våra träningstider ser du under boka pass. Du klickar på det pass du vill testa på och fyller i dina uppgifter. I meddelandet uppger du provträning.

Du kan boka upp till en vecka i förväg och avboka fram till pass börjar om det behövs.

Upptäck träning som är svår att tröttna på! Boka ditt pass nu!

Frågor?

Om du har frågor om någonting, tveka inte att kontakta oss på Instagram, Facebook, 070 352 24 15 eller via formulären här nedanför.

Namn

E-mail

Mobil

Dina frågor