Schema

På klubben tränar vi efter ett ordinarie schema men antalet pass variera beroende på hur många som bokar sig. Du ser våra träningstider under boka pass.

Provträning

Vi har intag året runt oavsett hur otränad du är och vilken teknisk nivå du befinner dig på. Det är många som kommer själva till oss. Dom som tränar delas in efter ungefär storlek. Därefter tränar man två och två eller tre och tre beroende på hur många det är på passet. Det här gör att du snabbt hittar andra personer att träna med och lär känna dom andra som tränar.

Det är lätt att provträna hos oss. Alla nya personer får testa 2 gånger gratis. Du som är nybörjare kan boka alla pass det står nybörjare på. Det gäller även dom pass det står ”Nybörjare, Forts/Avanc” på. Nybörjarna tränar alltid separat.

Du bokar dig själv genom att klicka på det pass du vill testa på, fyller i dina uppgifter och skriver provträning 1 eller provträning 2 i meddelandet.

Du kan boka dina pass upp till en vecka i förväg och avboka fram till passen börjar om du ej kan komma.

Bokningsregler

Det måste vara minst 4 bokade på våra pass för att det ska bli av och det 2 timmar innan passet börjar. Om du är bokad på ett pass och det passet blir inställt så meddelas du det via SMS till numret du angivit vid din bokning.

Samma sak gäller vid våra lunchpass men då måste det vara minst 4 bokade kl 22.00 dagen innan.