BA55F791-E537-4C3F-8271-5EF9547B8A36

Om oss

Det finns en stor bredd bland våra medlemmar vilket vi är mycket stolta över. Dom flesta som tränar är i 18-60 års ålder men det finns både yngre och äldre medlemmar. Vi har en ovanligt stor mängd tjejer som tränar och det är nästan 80% tjejer på våra pass.

Team Fight Center

Dom flesta som tränar hos oss är motionärer men klubben har fostrat både svenska mästare och landslagsmeriterade fighters. Dom som tävlar hjälper varandra framåt och lär av varandra. Om du är intresserad av att tävla prata med din instruktör så berättar vi mer.

Den sociala klubben

Vi vill att våra medlemmar lär känna varandra. Det gör att du som medlem trivs bättre och tränar även när motivationen inte är lika stor. Klubben arrangerar två stora klubbfester varje år och medlemskvällar med olika inriktningar.

Hur social du vill vara är upp till dig själv men vi kan stolt säga att flera av våra medlemmar har träffat nya vänner för livet genom Fight Center.

Instruktörer

Vi har ett starkt team av instruktörer med många års erfarenhet av träning. Flera av dom har också tränat i Thailand under perioder.

Hur mycket pass våra instruktörer håller är väldigt olika. Några av dom håller varje vecka medan andra instruktörer har lett mycket pass sen tidigare och nu hoppar in vid behov.

Thaiboxning

Jonas Ivung
Började träna karate som barn men gick sedan över till Thaiboxning. Idag har han över 25 års erfarenhet av kampsport och då framför allt inom Thaiboxning och Kickboxning. Svensk Mästare, 49 matcher i ringen, framröstad som bästa fighter på SM, har bla en vinst över den då regerande danska mästaren i Thaiboxning, representant för Sverige på både EM, VM, Landslagsman 2006-2008 är några av hans främsta meriter som tävlande.

Mårten Karlsson
Började träna Thaiboxning 2001 och även gått ett tiotal matcher. Mårten är en av få personer som varit med i klubben sedan den startades.

Erik Monell
Började på klubben på klubben 2011. Tränade sedan tidigare boxning.

Yousef Gorgis
Började på klubben 2005. Han har sen tidigare en längre bakgrund inom boxning och är en av få medlemmar som varit med sedan starten. Han bor under perioder i thailand och går proffsmatcher där i bla MAX muay thai.

Albin Johansson
Började på klubben 2013 och har gjort flera träningsresor till thailand.

Ronja Fohlin
Började träna 2012.

Michael Schelander
Började på klubben 2013.

Christian Jonsson
Har tränat sendan 2016 och tävlat inom Thaiboxning.

Mike Carlsson
Har tränat i många år och tävlat i Thaiboxning och Kickboxning.

MMA/Grappling

Sobhan Rezai
Har stor erfarenhet av grappling framför allt inom brottning där han också tävlat.

Arthur Eff
Tränar och tävlar i Thaiboxning men har tränat BJJ och submission wrestling i Polen i flera år.

Simon Grundström
Började träna MMA 2007 och har sedan varvat den träningen med Thaiboxning och Submission wrestling.

Lisa Engelke
Började träna Thaiboxning och MMA 2005. Har tävlat aktivt inom MMA i flera år. Fd Svensk mästare och har bla representerat Sverige i landslaget 2 gånger.

Jonas Ivung
Leder den stående delen inom MMA. Teknikerna och dom övningar vi tränar på är anpassad efter MMA regler.

Fyspass

Jonas Ivung