prov

Om oss

Fight Center Linköping har funnits sedan 2005 och vi erbjuder träning inom Thaiboxning, MMA och Fyspass. Vi hjälper också företag med friskvårdslösningar på deras arbetsplats.

Vi har en modern inställning till träning och kampsport. Målet är att ge dig som tränar dom bästa möjligheterna att utvecklas och att ha kul i en avspänd miljö oavsett vad du har för mål med din träning.

Det finns en stor bredd bland våra medlemmar vilket vi är mycket stolta över. Dom flesta som tränar är i 18-60 års ålder men det finns både yngre och äldre medlemmar. Det är i regel 80% tjejer på våra pass vilket i sig är väldigt ovanligt.

Dom flesta som tränar hos oss är motionärer men klubben har fostrat både svenska mästare och landslagsmeriterade fighters. Vår tävlingsverksamhet bygger på ideellt arbete och dom som tävlar hjälper varandra framåt och lär sig av varandra.

Om du är intresserad av att tävla i framtiden meddela Jonas Ivung så berättar vi mer.

Den sociala klubben

Vi vill att våra medlemmar lär känna varandra. Det gör att du som medlem trivs bättre och tränar även när motivationen inte är lika stor. Klubben arrangerar två stora klubbfester varje år och medlemskvällar med olika inriktningar.

Hur social du vill vara är upp till dig själv men vi kan stolt säga att flera av våra medlemmar har träffat nya vänner för livet genom Fight Center.

Instruktörer

Thaiboxning

Vi har ett starkt team av instruktörer och flera av dom har tränat i Thailand under perioder eller har stor erfarenhet inom MMA och BJJ.

Hur mycket pass dom håller är väldigt olika. Några av dom håller varje vecka medan andra instruktörer har lett mycket pass sen tidigare och nu hoppar in vid behov.

Jonas Ivung
Började träna karate som barn men gick sedan över till Thaiboxning. Idag har han över 25 års erfarenhet av kampsport och då framför allt inom Thaiboxning och Kickboxning. Svensk Mästare, 49 matcher i ringen, framröstad som bästa fighter på SM, har bla en vinst över den då regerande danska mästaren i Thaiboxning, representant för Sverige på både EM, VM, Landslagsman 2006-2008 är några av hans främsta meriter som tävlande.

Mårten Karlsson
Började träna Thaiboxning 2001 och även gått ett tiotal matcher. Mårten är en av få personer som varit med i klubben sedan den startades.

Erik Monell
Började på klubben på klubben 2011. Tränade sedan tidigare boxning.

Yousef Gorgis
Började på klubben 2005. Han har sen tidigare en längre bakgrund inom boxning och är en av få medlemmar som varit med sedan starten. Tränar mycket i Thailand där han gått flera matcher.

Albin Johansson
Började på klubben 2013.

Mattias Åstrand
Började på klubben 2014.

Minh Dinh
Började på klubben 2010.

Henrik Hedman
Började på klubben 2014 och har gått flera matcher inom sporten.

Ronja Fohlin
Började träna 2012.

Michael Schelander
Började på klubben 2013.

Kim Lagerhem
Bott i Thailand under flera års tid där hon tränat på heltid och gått flera matcher.

MMA

Lisa Engelke
Började träna Thaiboxning och MMA 2005. Har tävlat aktivt inom MMA i flera år. Fd Svensk mästare och har bla representerat Sverige i landslaget 2 gånger.

Simon Grundström
Började träna MMA 2007 och har sedan varvat den träningen med Thaiboxning och Submission wrestling.

Samuel Ericsson

Fys

Atefeh Asadi
Började på klubben 2014.

Jonas Ivung