Vanliga frågor

FAQ – Vanliga frågor

1. Kan ja besöka er innan ja bokar mina pass?
Ja det är bara komma och hälsa på. Kom och känn av miljön och se hur träningen går till. Vi har öppet i samband med våra pass.

2. Kan ja träna fast ja kommer själv?
Ja visst det är inga problem. Det är många som kommer själva. Du paras ihop med personer som är i ungefär samma storlek och som är på samma tekniska nivå. Det gör att du rätt snart hittar andra personer att träna med.

3. Måste jag vara vältränad för att börja träna hos er?
Nej det är många som kommer till oss som är väldigt otränad. En del personer har inte tränat på flera år. Träningen anpassas helt efter dom som är med och du får personlig hjälp och coaching på samtliga pass. Alla som är med tränar efter sin egna fysiska förmåga och alla gör så gott dom kan. Vi vill hjälpa dig igång med din träning och vi tar ett pass i taget.

4. Vad händer om ja inte orkar hela passet?
Du väljer själv hur mycket du vill vara med och hur mycket du vill pusha dig på våra pass. Om det är så att du känner för att gå och sätta dig så är det inga problem. Du kan hoppa in sen igen.

Alla är på olika fysisk nivå och det är bättre att du sätter dig än pushar dig för hårt så att du blir sjuk. Träning måste trappas upp över en längre tid om du ej är vältränad sen tidigar.

5. Är det många tjejer som tränar hos er?
Vi har i regel 80% tjejer på samtliga pass och det finns en stor bredd bland våra medlemmar.

6. Hur gammal måste jag vara för att börja träna?
Du som vill kan börja träna ifrån året du fyller 14 år. Om du är under 18 år och vill bli medlem så måste dina föräldrar göra ett medlemskap åt dig.

7. I vilken ålder är dom som tränar på klubben?
Dom flesta som tränar hos oss är i 18-60 års åldern men det finns medlemmar som är både yngre och äldre än så.

8. Behöver jag ha med mig egen utrustning?
Nej, allting du behöver för att provträna finns att låna på plats men vi rekommenderar alla som fortsätter att köpa egna handskar. På klubben så säljs allting du behöver för din träning. Fråga i receptionen så hjälper vi dig.

9. Måste jag tävla när jag tränar hos er?
Nej absolut inte! Vi riktar våran träning emot personer som vill komma i form och träna för att det är kul.

10. Måste jag sparras?
Nej sparringen på klubben är alltid frivillig och vill man inte vara med på den dom gångerna det erbjuds så kan du istället köra på säck eller mittsar.

11. Vem rekommenderar ni träningen till?
Alla som vill gå ner i vikt, komma i form och dig som vill hitta en träningsform som är svår att tröttna på. Framför allt riktar vi oss till dig som tröttnat på gymträning och som inte gillar att ”träna”.

TILLBAKA