Möhippa, svensexa eller event

Gör något kul inför bröllopet, slå av er aggressioner efter tenta P eller samla vänner och kollegor för ett event ni sent ska glömma!

Ni väljer själva inriktning. Våra vanligaste teman är Thaiboxning, MMA, Fyspass, svensexor/möhippor. Vi kan också arrangera barnkalas, pingisspel eller varför inte träning med skydd och prova på sparring av olika slag?

Allt som behövs finns att låna på plats. Alla är med så mycket eller lite dom vill och tränar efter sina förutsättningar. Vi har en stor vana av träna och leda människor. Minnen för livet och mycket skratt utlovas.

Tidigare uppdragsgivare

Några av våra tidigare uppdragsgivare är bla MediaTek, Ericsson, Harrys, Sogeti, Stadium och flera specialuppdrag av Linköpings kommun där vi tränat hela skolor eller personer ifrån arbetsplatser som behöver hjälp med att strukturera upp och hitta glädjen i att träna.

Våra event är också mycket populära bland Linköpings Universitets olika sektioner och fadderier.

Tid och Priser

EVENT
Våra gruppbokningar pågår i 1 timme och 15 minuter men kan vara både längre och kortare beroende på upplägg. Tid före och framför allt efter passet för dusch osv är inräknat i priset.

Priser
195 kr/person. Minst 10 personer.

Studenter
120 kr/person. Minst 15 personer.

SVENSEXA/MÖHIPPA
1600 kr. 1 Person

Boka tid

Om du har frågor eller vill göra bokningar, tveka inte att kontaktar oss.

Fredagar och lördagar eftermiddag/kvällar är våra populäraste tider så passa på att boka tider innan någon annan gör det.

Fyll i formulären här nedanför så kontaktar vi dig för mer information.

Namn

E-mail

Mobil

Dina frågor